Голяма глупост е да се искат пари за зареждане на

...
Голяма глупост е да се искат пари за зареждане на
Коментари Харесай

Между цацата и бирата: Левче, за да ви зарядят телефона по морето

Голяма нелепост е да се желаят пари за зареждане на телефон. Това мъчно може да се дефинира като услуга. Незаконно е и да се таксуват туристи за тоалетна в заведение. Това съобщи ръководителят на Комисията за отбрана на потребителите (КЗП) Димитър Маргаритов в утринния блок на Нова телевизия.

"Става въпрос за една симптоматика. Още през вчерашния ден направихме инспекции и най-малко 1000 лв. ще е санкцията за заведението, което желае пари за тоалетна. Щом си клиент на заведението тоалетната е безвъзмездна ", сподели още той.

"Оказва се, че има българи, които живеят в чужбина, само че почиват в България. Българският туристически артикул не е неприятен, само че с такива обстановки се основава мнение, че все нещо ни куца. Нека притежателите да запазят качеството на туризма до края на сезона ", прикани Маргаритов.

Най-важното нещо при предложение на туристическа услуга е да се съблюдават разпоредбите ", отговори ръководителят на КЗП на въпрос за скъсания парашут на плаж "Каваците ".

"Качеството може да е доста положително, само че когато ви посрещнат нелюбезно или се опитат да ви ритнат като в тази ситуация с израелските туристи, няма по какъв начин да се получи ",
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР