Голяма е вероятността настоящият президент на САЩ Доналд Тръмп Доналд

...
Голяма е вероятността настоящият президент на САЩ Доналд Тръмп Доналд
Коментари Харесай

Тръмп влиза в затвора?

Голяма е вероятността актуалният президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския и членове на неговото семейство да влязат в пандиза, написа немското сп. "Фокус ".

Според източници на изданието четиридесет и петият американски държавен глава и трите му деца Иванка, Доналд младши и Ерик може да бъдат наказани за финансови нарушавания.

Наскоро Иванка Тръмп е обвинила Демократическата партия (от чиито редове е бил излъчен Джо Байдън) в оказване на напън върху Върховния съд на Ню Йорк. Магистратите са почнали да проверяват дъщерята на стопанина на Белия дом и нейния татко за укриване на налози. Тя е получила хонорар за консултантски услуги от организация на президента в размер на 750 000 $. "Сумата е прекомерно висока и евентуално е била платена, с цел да се избегнат заплащания в интерес на локалните и федералните управляващи ", разяснява "Фокус ".

"Дори да не получи присъда за укриване на налози, Тръмп може да влезе зад решетките по други обвинявания. Той от години не е плащал вноски по заеми. Задълженията на президента към задгранични компании са големи. Според английския в. "Файнейшъл таймс " той е дължал 300 милиона $. Авторитетното американско списание "Форбс " е показало 900 милиона, уточни още "Фокус ".

"Задълженията, неплащани с години, са тежко нарушаване американското законодателство ", добави цитираната медия.

Изданието от членката на Европейския съюз направи ангажимента, че не е било допустимо да се уточни какви тъкмо присъди са очаквали Тръмп и членовете на неговото семейство. "Обвиненията са доста. Все още не е ясно пред какъв съд (градски, щатски или федерален) ще застанат политикът и роднините му. Правосъдната система на Съединени американски щати рядко употребява точни правила, за разлика от множеството европейски страни ", разясни медията.

Бившият юрист на Тръмп Майкъл Коен е споделил какви биха могли да бъдат ходовете на настоящия американски водач. "Този човек е подготвен на всичко, с цел да избави кожата си. Той даже може да жертва децата си единствено и единствено да се измъкне ", е показал юристът.

Да напомним, Коен е работил с Тръмп от 2017 до 2018 година През 2018 година Коен е бил наказан на три години затвор и лишен от правото да упражнява адвокатската специалност. Юристът е бил приет за отговорен във финансови измами и лъжесвидетелстване.

През май 2020 година някогашният юрист е почнал да излежава присъдата си в домашни условия. Затворът, където той е изтърпявал наказването си, е имало доста случаи на коронавирусната зараза.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР