Голяма дупка между Лакатник и Вършец троши колите на шофьорите,

...
Голяма дупка между Лакатник и Вършец троши колите на шофьорите,
Коментари Харесай

Опасност на пътя! Огромна дупка между Лакатник и Вършец троши колите на шофьорите /снимки/

Голяма дупка сред Лакатник и Вършец троши колите на водачите, научи BulNews
Огромният ров се намира на пътя Лакатник - Миланово - Вършец, на към 100 метра от знака за село Миланово.
Дупката е зейнала от към 2 години, като размерът ѝ непрестанно пораства, описа пред наш кореспондент локален мъж. Той показа, че кметът на Миланово е уведомил всички вероятни институции, а отговорите са: "Няма пари ", "Няма план ", "Догодина, в случай че има пари " и прочие.
Наскоро локалните са "празнували " втория рожден ден на дупката - имало торта и свещички, като всичко това било за да осмеят тези, от които зависи казусът да бъде решен.
Има предложение за Коледа да бъде украсено боровото дърво, което е сложено в трапа, с цел да виждат водачите, че на пътя има заплаха. Идеята е "елхата на дупката " да бъде украсена с гирлянди и лампички, като още веднъж задачата на занятието е огромната заплаха да бъде видяна и трапът да бъде напълнен.
"Не се откри никой, който да разбере, че може да стане огромна пакост. Това е тичане от отговорност! ", безапелационни са локалните.
Хората от селото са разочаровани от бездушието на имащите отношение по казуса институции и се надяват молбите им да бъдат чути, с цел да пътуват умерено в района.

Снимки: Борис Кръстев
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР