Голяма драма тресе семейството на фолк звездата Борис Дали. Популярният

...
Голяма драма тресе семейството на фолк звездата Борис Дали. Популярният
Коментари Харесай

Жената на Борис Дали сложи край на връзката им: Знам за поне 50 изневери на мъжа ми!

Голяма драма тресе фамилията на фолк звездата Борис Дали. Популярният чалга артист и майката на децата му Лили Станчева са се разделили преди повече от два месеца. Двамата са поставили завършек на взаимния си живот преди Коледа, написа „ Уикенд ”. Причината за финала на връзките им са систематичните изневери на Борис.

Слуховете се удостоверяват и от бърз обзор на инстаграма на неговата жена, която е изтрила безусловно всички общи фотоси с мъжа си, а вместо това разгласява разочаровани послания, които издават нейната любовна тъга. „ Който не те схваща, когато мълчиш, няма да те разбере и когато приказваш ", „ Най-голямата неточност в любовта е да предложиш сърцето си на този, който има потребност от мозък " и „ Когато не си мъж на място, мъж заема твоето място ", са дребна част от статусите, които е качила в профила разочарованата жена.

Лили очевидно не е могла да преглъща повече изневерите на мъжа си, който още през цялото време на музикалната си кариера стартира да скитосва по нощите с разнообразни дами и да се възползва от славата си. Публична загадка е, че Борис Дали си ляга с най-различни хубавици и горе-долу във всеки град си има по една държанка. За някои от похожденията му Лили знаела и му вдигала систематични кавги. Все отново те намираха общ език в името на двамата им синове, само че през днешния ден ситуацията е друго. Според мълвата този път повода е, че артиста си имал публична държанка, с която даже живеел в София. Това към този момент нямало по какъв начин да бъде простено от половинката му. „ Знам за най-малко 50 негови изневери с разнообразни дами в последните 10 години. Сигурно е имало още три пъти по толкоз. Но в този момент чашата в действителност преля ”, гневна е Лили.

Пред районен уебсайт  половинката на фолкзвездата е по-сдържана: „ Много са аргументите да се разделим. Не мога да вляза в калъпа, в който се пробват да ме сложат. Не се регистрирам в неговия метод на живот. Светските среди изкривяват мисленето на хората за семейство и уют. Аз останах момичето, което бях, когато се запознахме. Славата, светският живот, блясъкът около него не ме трансформираха. Не мога да приема фалша и лицемерието в тези среди. Опитах се, само че не се получи. Съжалявам “. Самият Борис Дали до този миг не е коментирал финала на фамилния си живот. През май тази година двамата трябваше да честват 20 години взаимен живот. Борис Дали и Лили имат двама сина - Константин и Красимир, които ще се отглеждат от майката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР