Голяма драма сполетя известната фамилия Стораро, научи ексклузивно наш репортер.

...
Голяма драма сполетя известната фамилия Стораро, научи ексклузивно наш репортер.
Коментари Харесай

Тони Стораро откупи свободата на малкия си син срещу 20 бона - slava.bg

Голяма драма сполетя известната фамилия Стораро, научи извънредно наш кореспондент. Банковата сметка на Тони Стораро олекна с 20 бона, които трябваше да брои за свободата на дребния си наследник Емрах.

От известно време младия правоприемник на музикалната фамилия също се изявява на музикалната сцена и за малко подреди два-три шлагера, а феновете му започнаха доста да за множат. До момента, в който Емрах не сгази лука и татко му се бръкна много надълбоко в джоба да го измъкне.

Емрах подписа контракт с прочут композитор, който неотдавна се пробва да бъде музикален продуцент. Към него са Денис Теофиков и Малката, които набират все по-голяма известност. Третият реализатор в каталога на Николай Пашев е Емрах.

Покрай коледните празници той научил, че Емрах е пял на няколко сватби с татко си, без да заявява пари във компанията на композитора. Според наши източници, Емрах не е взел пари от участията, а изпял няколко песни на сватби на познати.

Неговият продуцент не показал схващане и му декларирал, че цялостен месец ще върви по участия без да вземе и стотинка. Това отношение вбесило гордия Стораро и той решил да разтрогне контракта на сина си с композитора. Платил неустойките в размер на 20 хиляди и освободил сина си от клопката на продуцента.

Наши източници издават, че ситуацията при новата компания, която е към "Пайнер ", не е по никакъв начин цветущо и всички актьори се оплакват от систематични санкции и забрани, които убиват желанието им за работа и развиване.

Припомняме, че първата звезда при Пашев бе певицата Джулия, която не устоя на натиска на продуцента си, който се опитваше да управлява даже персоналния й живот. Диджей Цеци Лудата Глава бил дясната ръка на Пашев и също много несвоевременно се месил в работата и отношението сред изпълнителите, а от време на време взимал съществени ограничения.

Източник: БЛИЦ
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР