Голяма чест за Дейвид Бекъм - негова статуя вече ще

...
Голяма чест за Дейвид Бекъм - негова статуя вече ще
Коментари Харесай

Уникална скрита камера „скри шапката“ на Дейвид Бекъм

Голяма чест за Дейвид Бекъм - негова скулптура към този момент ще посреща гостите пред стадиона на някогашния му тим Лос Анджелис Галакси . Тя демонстрира футболиста в миг на едно от марковите му центрирания.
 Gulliver/Getty Images
Самият англичанин участва на откриването и бе очевидно удовлетворен от резултата. А самата скулптура се очакваше с голямо неспокойствие от почитателите, които през последните години видяха някои в действителност несполучливи скулптури на спортни звезди. При Бекъм обаче всичко бе изпипано до последния подробност.
 Gulliver/Getty Images
Няколко дни по-рано футболистът изпита същински призрачен сън, виждайки за първи път своята скулптура , споделя. В случая обаче ставаше дума за гениално направена скрита камера в основата, на която бе положителният другар на Бекъм и водещ на известно вечерно шоу Джеймс Кордън. -->
               

A post shared by (@davidbeckham) on Mar 2, 2019 at 12:58am PST

Той и екипът му се възползваха от обстоятелството, че футболистът не бе виждал финалната версия на статуята. Кордън въвлече в пъкления си проект и хората от клуба, за да наподобява всичко оптимално правдиво . Именно те сякаш проведоха особено събитие няколко дни преди формалното разкриване, на което самият Бекъм да има шанса за първи път да види своята скулптура.

Наети са даже артисти, които да се преструват на почитатели, само че в действителност целят единствено да подразнят футболиста. Така един от тях го поздравява за отличната му кариера в Манчестър Сити и го назовава Дейв.
               

A post shared by (@davidbeckham) on Mar 12, 2019 at 4:52am PDT

А тя беше, меко казано, ужасна - издължено лице, големи задни елементи и непропорционално дълги ръце бяха единствено част от проблемите в " статуята ".
               

A post shared by (@lagalaxy) on Mar 11, 2019 at 10:56pm PDT

Бекъм реагира невъзмутимо , само че въпреки всичко е безапелационен, че тази скулптура няма по какъв начин да бъде показана пред почитателите. Той ясно дава да се разбере, че " това нещо " е засрамващо и няма по какъв начин да се покаже пред хората. В този миг един от хората на Кордън съзнателно бута статуята и тя се чупи.
 
За негово благополучие най-после всичко се оказа единствено смешка! Вижте видеото!
  Спорт
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР