Голяма част от съдържанието, което се публикува онлай в момента

...
Голяма част от съдържанието, което се публикува онлай в момента
Коментари Харесай

Всички говорят за това, но вие можете да сте различни

Голяма част от наличието, което се разгласява онлай сега е обвързано директно или индиректно с ковид COVID-19 и следствията в международен мащаб от него. И в това има смисъл, защото множеството цифрови търговци са длъжни да отговорят на упованията, огромна част от които са свързани с рецесията, оповестява Marketingland.

Въпреки това, разпространяването на „ коронасъдържание “ също основава на практика проблеми. В пространството циркулира голям размер от наличие на тематика „ по какъв начин COVID-19 въздейства върху електронната търговия “. Това основава олелия към наличието и повдига главния въпрос: какво тъкмо би трябвало да създавате като наличие и по какъв начин да се отличите, когато всички вършат едно и също нещо? Знаем, че наличието е основополагащо за SEO (оптимизация на наличието в търсачките) триумф, само че поради еднотипното наличие, сега е по-лесно да се издигнеш над останалите.

Въреки това въпросът какво би трябвало да създавате е комплициран и няма елементарен отговор. Ето какви препоръки дават маркетолозите Меган Андерсън, вицепрезидент по маркетинг в Hubspot; Кази Жилет, старши шеф на цифровия маркетинг в KoMarketing; Тод У. Лебо, основен маркетингов шеф на Ascend2, и Патрик Рейнхарт, вицепрезидент на цифровите тактики в Conductor:

- Не създавайте наличие поради самото наличие, само че поддържайте постоянен график за издание.

- Не бъдете саморекламни и не правете тъй че да наподобява, че извличате облага от пандемията.

- Фокусирайте се върху потребностите на клиентите: съумява ли вашето наличие да отговори на върпроса „ ще помогне ли това на моите клиенти? “ Вслушвайте се и следете отзивите и потребностите на клиентите си.

- Определете какво можете да кажете или каква добавена стойност можете да предоставите, която да бъде (относително) неповторима.

- Прегледайте плануваното наличие, с цел да се уверите, че то не е неуместно или безчувствено по отношение на обстановката.

- Бъдете гъвкави и подготвени да измененията проекта си за наличие, защото светът към нас безусловно се трансформира.

- Бъдете дейни, планирайте наличие за бъдещето след рецесията с COVID-19 (помислете по кое време да пренасочите вниманието на клиентите си към различен вид информация).

- Използвайте проучвания и данни, с цел да подкрепите наличието си.

- Продължете да разработвате и публикувате наличие, което оказва помощ на вашите дълготрайни цели и SEO оптимизацията.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР