Голяма част от родните звезди не прецениха добре, че ги

...
Голяма част от родните звезди не прецениха добре, че ги
Коментари Харесай

Вижте кои от популярните ни личности фалираха в страничните си бизнес начинания

Голяма част от родните звезди не решиха добре, че ги бива единствено в малко действия и взеха решение да заложат средства в разнообразни бизнес инициативи и банкрутираха. Ето кои попаднаха в топ 10 на неуспелите да развият страничните си действия.

На първо място са  Десислава и Азис . Те се сплотиха по другарски като сътрудници в основаването на собствен клуб в Студентски град. Въпреки че по това време Азис се обличаше като жена и фурорът около него бе огромен, а Деси бе на върха в кариерата си, проектите им претърпяха крушение. Прокрадна се версията, че повода са високи налози. След това певицата се провали и в основаването на своя музикална телевизия, писа " Шоу “.

Фолкпевицата  Рени  също се захвана с кръчмарство – тя управляваше клуб " Планет “ заедно  с музиканта Емил Коларов. Заведението потегли добре, само че най-после изпълнителката претърпя провал и се наложи да го затвори. Да не приказваме, че се провали и в кариерата си, защото я заряза в името на фамилията.

Моделката  Златка Райкова  се изложи с бизнеса си със сватбена организация. Наемът на помещението, в което се предполагало да провежда сватби, бил доста висок, а тя нямала никакви клиенти поради скандалната си популярност. Тогава Павел на Преслава се бръкнал с към 150 хиляди за прищявката й, които след това със затварянето загубил…

Фолкпевицата  Камелия и приятелят й Цветин държаха компания за зелена сила. " Каенерджи груп “ е записана от дълго време в Пловдив. Как, за какво и по кое време банкрутира бизнесът им, не е ясно, а и певицата не обича да си спомня за него. Ками има неуспех и със заведение в центъра на София – ресторант, който потръгва добре, само че клиентелата му оредява поради липса на паркинг. Малко по-късно хазяинът подвига двойно наемът и тя хлопва кепенците.

Футболистът  Ивелин Попов  скъса джоба и реши да затвори заведението, което бе купил на жена си – фолк певицата Елена Паришева. Спортистът вложил над 100 бона в начинанието, само че барът не прокопса и той загуби вложеното.

Хилда Казасян  в продължение на 10-ина години въртеше арменски заведения, само че най-после се наложи да ги затвори. Бизнесмени, артисти и политици се хранеха при нея, само че това беше до време, а на опашка останали единствено приятелите на певицата, които се налагало тя да черпи. Кофти мениджмънта, за който отговарял колегата й Николай Попов, изиграл неприятна смешка и тя затворила 3 от 4 от заведенията си.

Ивана  също закри частния си бизнес. Заедно с татко си Тодор Калудов въртяха компания за автобусни транспорти в родния Айтос. Тя функционирала 11 години, само че след 2010 нещата вървели извънредно зле и я продали. Голяма част от хонорарите й за участия отидоха за компанията, само че на вятъра.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР