Голяма част от разговора за НДК стана ясен в социалните

...
Голяма част от разговора за НДК стана ясен в социалните
Коментари Харесай

От скандала с НДК разбрахме само, че върховният управляващ е разпоредил Тошо и Пешо да не се карат

Голяма част от диалога за НДК стана явен в обществените мрежи, а не във формалните известия на властта. Това сподели за предаването „ Преди всички " по „ Хоризонт " PR-експертът Арман Бабикян, който посочи, че и Лиляна Павлова, и Мирослав Боршош са благодарили на премиера Борисов след срещата.

„ Ако би трябвало да се върнем към комичния детайл, единият от двамата най-видни PR-и на властта - Никола Николов, говореше оня ден за безочливост във връзка с изявлението на Мирослав Боршош, а през вчерашния ден другият - Севделина Арнаудова, пък обясняваше по какъв начин всичко е завършило с мир, обич и съгласие. Наистина, много нерадостна орис е да обслужваш сходна власт, която през 24 часа има разнообразни мнения, само че това пък на Борисов не му е за първи път ", разяснява Бабикян.

Експертът посочи, че различието сред Павлова и Боршош за визията им за разходване на обществен запас е мъчно обяснимо.

„ Трагично, в случай че не беше комично, тъй като въпросът за ръководството на обществения запас, не е на персонални разбирания или на показа за света, нито пък е въпрос на творчество и по повод към изкуството на финансите, защото има ясни правила за ръководството на обществения запас и двамата наложително приказват за бистрота, само че по този начин или другояче, формалното известие на министър-председателя, през думите на неговия представител, наподобява на нещо като " бракоразвод по взаимно единодушие поради несходство в характерите ", като под " характерите " можем да сменим думата с " показа за ръководство на обществения запас ", добави Арман Бабикян и попита риторично.

„ Някой разбра ли какво става с ръководството на обществените финанси? Не! Единственото, което се разбра, е, че висшият ръководещ страната е разпоредил Тошо и Пешо да не се карат. Решението за промяна на принципала на НДК ще бъде приведено в деяние през днешния ден след решение на Министерски съвет, той като това е органът, който би трябвало да направи смяната в борда, с цел да бъде възобновен изпълнителният шеф ", изясни Бабикян.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР