Голяма част от проверките са били съсредоточени около учебни заведения,

...
Голяма част от проверките са били съсредоточени около учебни заведения,
Коментари Харесай

Случва Се В Момента! Българските Спецслужби Нанасят Тежък Удар Върху Наркомафията В Страната! Вижте Кого Удариха!

Голяма част от инспекциите са били съсредоточени към образователни заведения, оповестиха от пресслужбата на Министерство на вътрешните работи.

Първият случай - към 15.30 часа в региона СОУ " Никола Вапцаров " във Враца служителите на реда стопират за инспекция лека автомобил " Фолксваген ". Шофьорът на колата бил на 27-годишна възраст, с букви Р. Д., от Враца. Същият имал престъпни регистрации в полицията и бил осъждан. В автомобила се придвижвала и 18-годишно момиче с букви А. Ф., също от Враца.

Полицаите почнали претършуване на колата, при което разкрили 15 грама марихуана.

При последвалия обиск в жилището, населявано от Р. Д., униформените намерили и иззели 50 плика, съдържащи близо 270 грама трева. Открита е и електронна везна.

При втория случай служителите на реда създали инспекция на жилище в Бяла Слатина, населявано от 25-годишен мъж с букви А. А. Там управляващите разкрили и иззели 10 растения канабис.
При обиска на мъжа са открити и 4 полиетиленови пликчета с бяло кристално вещество - амфетамин.

При последвалите дейности в двора на парцела униформените разкрили още две растения и станиолова сгъвка, съдържаща голям брой бели кристали - амфетамин.

При третият случай служителите на реда спрели за инспекция лека кола, ръководена от 23-годишен мъж от Бяла Слатина с букви М. Х.

Когато обаче лидерът видял, че служителите на реда го стопират, той изхвърлил през прозореца на колата топче с трева.

Полицаите открили, че става въпрос за марихуана и решили да създадат наркотест на лидера. При теста с техническото средство " DRUG CHECK 3000 " излиза наяве, че лидерът е карал автомобила след приложимост на марихуана. 23-годишният мъж отказал кръвна проба.

Около 23 часа нощес, 21 май, служителите на реда попаднали и на четвъртия случай.
В Мездра органите на реда спрели за инспекция лека кола, ръководена от 21-годишен локален гражданин с букви А. Д. При изработка на наркотест техническото средство отчело, че същият кара след приложимост на трева.

Полицаите създали обиск на лицето и автомобила и намерили цигара с марихуана, пликче с по-малко от половин грам от опиата. Тогава лидерът декларирал, че това не е трева, а чай.
Полицаите намерили у лицето и гриндер - апарат за мелене на марихуана, по който имало останки от тревистата маса, написа нюз.бг.

Петият случай - криминалистите от Враца подхванали претършуване в частен парцел в село Селановци. Имотът е населяван от 52-годишен мъж с букви И. Г. Същият имал престъпни прояви и бил осъждан.

В хода на обиска служителите на реда разкрили в частния дом няколко плика с канабис, електронна везна и други. В двора на мъжа са открити и 4 растения канабис, които били засадени сред лозови насаждения.

По всички случаи са арестувани общо 6 души за период до 24 часа. Образувани са 6 бързи производства и едно досъдебно произвеждане. Работата по случаите продължава под надзора на прокуратурата.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР