Голяма част от приятелствата между известните личности всъщност за започнали

...
Голяма част от приятелствата между известните личности всъщност за започнали
Коментари Харесай

Звездни приятелства от детството

Голяма част от другарствата сред известните персони в действителност за почнали доста преди звездния искра на прожекторите на Холивуд, само че са се съхранили през годините и са се запазили до през днешния ден.

Илайджа Ууд и Скарлет Йохансон

 Снимка 321289

Двамата се срещат за първи път през 1994 година, до момента в който снимат " Норт ". Илайджа Ууд тогава е на 13 години, а младата Скарлет Йохансон на 10 години.

Камерън Диас и Снууп Дог

 Снимка 321286

Камерън Диас и Снууп Дог са другари от гимназията, доста преди даже да си показват, че ще ще станат международно известни персони. " Снууп Дог беше високо, кльощаво хлапе, което ми продаваше трева ", споделя Камерън за приятелката си рапър пред Born Realist.

Деми Ловато и Селена Гомес

 Снимка 321302

Деми Ловато и Селена Гомес се срещат за първи път на фотосите на " Барни и другари " и поддържат искрата на другарството си до през днешния ден.

Тоби Магуайър и Леонардо ди Каприо

 Снимка 321291

Приятелството на Тоби и Лео не се поражда на снимачната площадка на " Великият Гетсби ", а се корени от доста преди този момент - още от детството. Пътищата им се пресичат през 80-те и малко по-късно се поражда и другарството посред им.

Маколи Кълкин и Илайджа Ууд

 Снимка 321287

Маколи Кълкин и Илайджа Ууд стават положителни другари, до момента в който снимат кино лентата " Добрият наследник " през 1993г.

Джесика Бийл и Скарлет Йохансон

 Снимка 321285

Тези млади Холивуд диви се познават дълго преди да влязат в света на блясъка и звездността. Ако би трябвало да сме точни, още от деца.

Уес Андерсън и Оуен Уилсън

 Снимка 321304

Режисьорът и артистът са непрекъснати сътрудници в работата, само че евентуално не знаете, че са и остарели другари. Двамата се срещат в класа по театрално писане в Тексаския университет в Остин. Стават съквартиранти и работят върху сюжета за първия си филм дружно - " Bottle Rocket ". Оттогава до през днешния ден Уилсън е в съвсем всички филми на Андерсън.

Ким Кардашиян и Никол Ричи

 Снимка 321308

Никол Ричи и Ким Кардашиян движат в едни и същи кръгове, когато са 13-годишни. Двете, дружно с Парис Хилтън, учат в The Buckley School и дълго време трите са най-хубави приятелки.

Бен Афлек и Мат Деймън

 Снимка 321310

Тук към този момент няма изненади - всички знаем, че Афлек и Деймън са едни от най-хубавите другари в Холивуд и че това другарство в действителност е почнало в гимназията, когато и двамата са посещавали Cambridge Rindge and Latin School в Масачузетс. Деймън се свързва с остарелия си другар Афлек, с цел да му помогне със сюжета, който написа за домашно в колежа. Именно този сюжет по-късно се трансформира в " Добрият Уил Хънтинг ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР