Голяма част от представителите на силния пол определят себе си

...
Голяма част от представителите на силния пол определят себе си
Коментари Харесай

Пет неща в жените, които привличат мъжете

Голяма част от представителите на мощния пол дефинират себе си като ценители на женската хубост. И това е изцяло обикновено. Но изборът им на подсъзнателно равнище е малко по-различен.

Вижте 5 неща в дамите, които притеглят мъжете:

Естествена хубост

Гримът радикално може да промени визията на дамата. Той може да бъде доста потребен – да скрие несъвършенствата, да подчертае хубавите черти.

Повечето мъже харесват гримирани дами, само че не прекомерно доста или нападателно. Когато лицето на дамата се трансформира всеки ден, те изпитват подсъзнателно терзание от това, което могат да видят на идващия ден.

Мъжете търсят естествената хубост на дамата. Те желаят приятелката им да наподобява добре и без грим, с цел да не си лягат вечер с хубавица, а сутринта да се будят до непозната.

Мъжете не харесват такива дами

Интелигентност

Повечето мъже намират умните дами за секси. На никого не му харесва да излиза с празноглавки, с които няма какво да си каже.

На подсъзнателно равнище мъжете постоянно си избират девойки за сериозна връзка, които да са интелигентни и на които може да се разчита.

Решителни дами

Решителността на дамата е още едно от качествата, които мъжете търсят в партньорката си. Повечето мъже не обичат да мислят за дребните елементи, те избират да разчитат на дамата до себе си да се оправи с тях. Нерешителните дами се допитват до мъжа даже и за облеклата си. А това по никакъв начин не се нрави на мъжете.

Уравновесеност

Уравновесената жена е по-предпочитана за сериозна връзка от мъжете. Жената, която не демонстрира страховете си, не се колебае с месеци за всяко решение постоянно наподобява по-привлекателна в мъжките очи.
Неуравновесената жена е склонна да трансформира настроенията си за няколко минути – от блага и добра може да стане зла и избухлива.

Увереност

Увереността е може би едно от най-важните качества, които мъжете търсят на подсъзнателно равнище в дамата. И без увереността като че ли всичко друго куца. Мъжете намират уверените дами за впечатляващи и секси. Те не се двоумят за всяко решение в живота си и са по-склонни към взаимни отстъпки във връзката.

Още за мъжете, дамите и привличането:

Мъжете най-вече ненавиждат... скандалджийки

Женските Фейсбук привички, които мъжете ненавиждат

Как се печели трайно сърцето на една жена?

Женските дефекти, които мъжете харесват

Как се печели трайно сърцето на една жена? По тематиката Най-неразбираемите за мъжете женски практики Тайните на сполучливия флирт (ВИДЕО/СНИМКИ)
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР