Голяма част от популярните коледни песни доста са ни омръзнали,

...
Голяма част от популярните коледни песни доста са ни омръзнали,
Коментари Харесай

Избраха най-веселата коледна песен на всички времена

Голяма част от известните коледни песни много са ни омръзнали, тъй като в този сезон се въртят непрекъснато по радиа и малките екрани. Не можем обаче да отречем, че без тях настроението не е напълно същото.
Ученият Джон Бенет от Университета Бъркли се е заел с амбициозната задача да открие кои детайли от коледната музика ни карат да се усещаме толкоз радостни. Благодарение на изводите му е основана най-щастливата ария на всички времена.
Бенет съпоставя и категоризира десетки празнични песни, след което открива, че най-хубавата измежду тях би трябвало да бъде в си мажор или а мажор, четири четвърти музикален размер, има лирична тематика и се отнася до Дядо Коледа, сняг, дом и семейство или обич. Задължителни условия още са да има звънчета на шейна и да бъде в движение почти 115 удара в минута.
След това споделя тези данни с композитора Хариет Грийн и продуцента Стив Андерсън. Дуото работи дружно, с цел да трансформира цялата тази информация в песента " Любовта не е просто за Коледа ", изпълнявана от London Community Gospel Choir.
Песента чуйте ТУК.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР