Голяма част от политическите сили не искат да излязат и

...
Голяма част от политическите сили не искат да излязат и
Коментари Харесай

Любомир Аламанов: Армии от тролове са активирани

" Голяма част от политическите сили не желаят да излязат и да заявят обществено своите позиции. На повърхността виждаме клиширани изречения, общи пожелания и обещания, които не е ясно по какъв начин ще бъдат сбъднати. Сред хората, когато отидат, политическите сили приказват разнообразни неща - пробват се да плашат, да дават обещания и т.н. Слоганите, с които се обявиха част от политическите партии към този момент, са толкоз клиширани и лишени от всякакво наличие, сякаш са направени с генератор за инцидентни послания ".

Това сподели пред информационният специалист Любомир Аламанов.

Според него партиите не са вярвали, че толкоз скоро ще има нови избори и не са готови психически:

" Отново няма да забележим задълбочени диспути и същински конфликт на хрумвания. Виждат се единствено обвинявания и контраобвинения. Така отвращението на хората от политическата класа става все по-видимо ".

По думите на Любомир Аламанов служебният кабинет се държи като избирателен щаб на " една избрана политическа мощ ":

" Запалване на страхове, където ги няма, ще бъде главният претекст ". 

Той посочи, че обществените мрежи ще бъдат поле за борба преди изборите на 2 октомври и добави, че към този момент има " армии от тролове ", които са задействани:

" Хората да внимават какво четат по обществените мрежи и да си ревизират информацията, тъй като времето за огромните операции стартира в този момент ". 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР