Голяма част от онколозите не вярват в това твърдение и

...
Голяма част от онколозите не вярват в това твърдение и
Коментари Харесай

Витацептин – подкрепа за онкоболните

Голяма част от онколозите не имат вяра в това изказване и предубедени отхвърлят питателните добавки, заради билковия им „ непотребен„ резултат или хипотетичната щета от тях. Но несъмнено, че съществуват добавки с потвърдени, одобрени качества и свойства, като Витацептин®.

Витацептин® е артикул състоящ се от биологично дейни съставни елементи Iresine celosia и Petiveria allicea със мощно изявени антиоксидантни и антитуморни свойства по отношение на раковите кафези. Компанията, която сътвори Витацептин® твърдо седи първо зад преценката и мнението на лекуващия медицински онколог. Убеденият лекар създава верния логаритъм за по-ефикасен ход на лекуването. Медицински проучвания и изследвания от Бразилски учени потвърждават неизчерпаемите благоприятни условия и нулева токсичност на Витацептин®.

При раково болните, поддържането и възобновяване на имунната система е от витално значимо значение за превъзмогването на болестта. Химиотерапията и лъчетерапията нападат бързоделящите се туморни кафези, само че унищожават и здрави кафези. Така се нанасят провали на цялостното положение на организма, като е допустимо да се обиден редица органи и системи, като черен дроб, храносмилателна система, костен мозък и други

Облекчаване на нежеланите странични реакции е значима част от лекуването и грижата за онкоболния пациент. Подкрепящата терапия е допустимо да се реализира единствено от артикул като Витацептин®.

Той работи в няколко съществени насоки. Детоксикира организма от отрови и шлаки в резултат на химиотерапията, като възстановява чернодробните ензими.

40 % от хората оповестяват за необяснима загуба на тегло и вкус по време на онколечението. Витацептин® сполучливо възвръща изгубеният вкус и ревитализира естествените метаболитни и оздравителните процеси в организма. Витацептин® лимитира страничните резултати от лечението, като гадене и повръщане и пациентите водят пълностоен метод на живот без да усещат присъщите за този интервал изнемощялост и изтощение.

Намалявайки до 60 % кръвната захар, Витацептин® редуцира опцията на туморната клетка да се развива.

Активира производството на дендритни кафези, които ускоряват имунния отговор на организма и дават опция за по–ефикасно лекуване на пациента.

За оптимално деяние е целесъобразно Витацептин® да се приема от слагането на диагнозата, по време на онколечението и след завършването на курса на лекуване. Витацептин® таблетки са с удължено освобождение, което укрепва резултата на биологично дейните съставни елементи Iresine celosia и Petiveria alliacea.

Витацептин се подрежда измежду най-предпочитаните антиоксиданти за онкоболни пациенти в България и Европа.

В България Витацептин® се предлага единствено в аптечната мрежа.

Виж още на medicalpharm.eu и FB страницата на Vitaceptin ТУК.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР