Голяма част от населението на света страда от алергии. Тези,

...
Голяма част от населението на света страда от алергии. Тези,
Коментари Харесай

Зеленият чай - съюзник в борбата с алергиите

Голяма част от популацията на света страда от алергии. Тези, които са провокирани от храни, водят до промени в менюто ни и ни карат да внимаваме какво ядем.

Най-лесното решение за признаците им е медикаментозно, само че в случай че желаеме по-натурална опция, тя може би се крие в чашата ни за чай.

Имунният отговор при алергични реакции от храни и питиета се провокира от бактерии в червата. Според проучване, извършено от японски учени в Shinshu University , високото наличие на антиоксиданти в зеления чай подтиска тази реакция , като облекчава признаците на тези алергии.
 Снимка 475618

След консумация на зелен чай, в стомаха и червата се следи 40% по-висока централизация на бактерията Flavonifractor plautii . Тя понижава кръвното, оказва помощ против възпаленията в тялото и в битката с килограмите. И всичко това се дължи точно на подтискането на имунния отговор.
 Зеленият чай, резултатът върху сърдечно-съдовата система и оказва помощ ли ни да живеем по-дълго
Чаят, с който живеем по-дълго

Една чаша - доста изгоди

Това кара японските учени да стигнат до концепцията бактерията Flavonifractor plautii да се прибавя към някои храни - също както млечнокиселите и бифидобактериите. Но са нужни още проучвания по тематиката, написа New Food.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР