Голяма част от мъжете трудно изразяват своите чувства и емоции

...
Голяма част от мъжете трудно изразяват своите чувства и емоции
Коментари Харесай

8 знака, че мъжът гледа сериозно на вас

Голяма част от мъжете мъчно показват своите усеща и страсти непосредствено, което много обърква дамите. За благополучие, не е належащо един мъж в прав текст да споделя, че гледа съществено на една жена. Достатъчно е да го демонстрира с цялостното си отношение.

Днешният свят на любовните връзки е колкото разнороден, толкоз и безреден. На пръв взор изборът на сътрудник е извънредно огромен, само че точно това е и една от аргументите хората по-трудно да встъпват в съществени връзки. Ако сте жена и относително неотдавна се срещате с мъж, евентуално се чудите какви са неговите планове. И защото огромна част от представителите на мощния пол мъчно показват своите страсти, най-лесно е да ги „ разгадаете “, изучавайки тяхното държание към вас. Вижте 8 знака, които подсказват, че мъжът има съществени планове:
Интересува се от живота ви
Когато един мъж в действителност се интересува от една жена, той ще задава въпроси за нейния свят. Ще усетите същински интерес от негова страна към нещата, които вас ви вълнуват. Любопитството му е достоверно, а не за извличане на информация, която по-късно може да употребява против вас (както би направи човек с нарцистични характерности например). Мъжът, който гледа съществено на вас, ще желае да опознае целия ви живот.

 Добави изложение
Помага ви
Когато един мъж е сериозен към вас, той ще желае да влезе в типичната роля на покровител и да ви помогне, в случай че имате потребност. Дори да не сте поискали помощта му, той ще ви я предложи, в случай че се постанова.
Усещате го
Нека не забравяме какъв брой мощен сигнал може да изпраща вътрешното ни възприятие. Ако надълбоко в себе си усещате, че този мъж е сериозен към вас, това е още един знак.
Иска да се усмихвате
Мъжът, който има съществени планове към вас, желае вие да се чувствате добре. Ще се постарае да ви разсмее след претрупан ден. Той просто обича да ви кара да се усмихвате и да ви носи наслада.

 Добави изложение
Споделя с вас дребни неща
Ако един мъж гледа съществено на вас, има огромен късмет той да се пробва да се разкрива от ден на ден и повече. Дори споделяйки дребни неща за него самия като обичаната ария, храна, какъв е бил като дете и така нататък Това са персонални елементи, които демонстрират, че той желае да ви допусне по-близо до себе си.
Целува ви по челото
Мъжът, който има съществени планове към вас, няма да ви целува само с сласт. Той ще ви прегръща мощно и ще ви целува по челото. Целувките по челото са доста разнообразни от елементарните целувки – те са целувки, които идват от душата.

Споменава ви в бъдещи проекти
Един от очевидните знаци, че мъжът се интересува съществено от една жена е, когато я включва в бъдещите си проекти.
Приема ви
Той ви приема такива, каквато сте. Не чака от вас да се измененията, не пуска подмятания за нещо, което съгласно него би трябвало да „ оправите “, обвързвано със себе си. Не се пробва да ви споделя по какъв начин да живеете. Той харесва вашата персона и я приема.

 Добави изложение
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР