Голяма част от лошите отношения с Русия са свързани с

...
Голяма част от лошите отношения с Русия са свързани с
Коментари Харесай

Тръмп обвини "руското разследване" и специалния прокурор за отношенията с Москва

Голяма част от неприятните връзки с Русия са свързани с " подправеното и прогнило " съветско разследвае, водено от " проблематичния " специфичен прокурор Робърт Мюлър. Това сподели в профила си в " Туитър " американският президент Доналд Тръмп.

Новата обява за следствието пристигна броени часове откакто Тръмп прикани Русия да се " подготви " за " хубави, нови и " умни " ракети ", които ще дойдат " към Сирия ". Това предизвика мнения от съветското външно министерство, а по-рано публични представители в Москва предизвестиха, че Русия би свалила всички американски ракети, ориентирани към Сирия.

Според Тръмп " Фалшивото & Прогнило Руско Разследване " (както той го назова в " Туитър " ) се управлява " напълно от хора, правилни на демократите " или хора, работили за (президента Барак) Обама ".

" Най-проблемен " от всички е имено Мюлър " с изключение на заместник-главния прокурор Род Розънстайн ", продължава Тръмп. " Няма съглашателство, по тази причина полудяват! "

Терминът " съветското следствие " се отнася до работата на екипа на Мюлър, само че и на други американски институции, които ревизират за съветска интервенция в американските избори през 2016 година и за връзки или съглашателство сред членове на предизборния щаб на Тръмп и Русия. През последните дни демократи предупреждаваха, че Тръмп не трябва да работи против Мюлър, тъй като това би могло да компрометира следствието.

По-рано тази седмица Белият дом сподели, че президентът счита опцията да уволни Мюлър за решение " в пълномощията си ", а самият Тръмп сподели в понеделник, запитан дали ще то направи: " да забележим какво ще стане ". Адвокати на Белия дом обаче предизвестяват, че той може да стане уязвим за обвинявания във възпрепятстване на правораздаването.

Гневът на Тръмп против " съветското следствие " набъбна тази седмица, откакто Федералното бюро за следствие организира обиски в дома и офиса на персоналния му юрист, Майкъл Коен.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Президентът Тръмп (706)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР