Голяма част от колегите ме обвиниха, че работя в полза

...
Голяма част от колегите ме обвиниха, че работя в полза
Коментари Харесай

Извънредно от НС! Борисов по спешност в парламента след жесток скандал с Нинова

" Голяма част от сътрудниците ме упрекнаха, че работя в интерес на Турция. В Йордания има два милиона бежанци, които не са в Европа. Първа точка на това, което постоянно съм защитавал, е неотложно затваряне на всички граници на Европейски Съюз. Нека се влага в кораби, граничари, фронтекс и гранична полиция. Бежанската вълна не инцидентно се назовава точно " вълна ". Това сподели Бойко Борисов от трибуната на Народното събрание откакто бе извикан изключително в палрамента поради назряващ скандал с алената лидерка Корнелия Нинова.

" Всички имаме опит с наводнения и знаем, че би трябвало да се спре вълната, след това да се чисти и ремонтира, с цел да се окаже помощ на бедстващите. Цели страни и системи на политически партии се тресат от схемите, в които се вкараха. В Сирия се бият, в Турция, руснаци, англичани, даже когато мяташ ракети - умни или красиви, когато виждаме, че в Сирия няма цяла постройка, можем да си представим какво изпитват родителите на сирийските деца ", добави Борисов.

" Година и половина имаме нулева миграция и предотвратени опити от по 20-30 индивида дневно. Икономическите мигранти би трябвало да се връщат, в случай че не ги желае някоя страна, а България не ги желае. Това би трябвало да се направи безшумно, без да се шуми ", изясни още той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР