Голяма част от исканията на шофьорите са основателни и се

...
Голяма част от исканията на шофьорите са основателни и се
Коментари Харесай

Фандъкова: Работим по исканията на шофьорите, повечето са основателни

Голяма част от настояванията на водачите са основателни и се работи по тях, по този начин кметът на София Йорданка Фандъкова разяснява през днешния ден недоволството на водачите на транспортни средства в градския превоз.

Днес те пушиха алегорично пред постройката на общината и сложиха настояванията си в комисията по превоз на Столичния общински съвет.

Работи се непрекъснато за привличане на водачи и договарянията за увеличение на приходите не престават, акцентира Фандъкова.

„ С всички вложения, с всички старания, които аз персонално и целият екип направихме, с цел да подобрим превоза преди всичко за жителите на София с новите рейсове, с новите тролейбуси, с новите трамваи, това са също условия на труд на водачите. При всички тези старания, вложения, не мога да разреша с краткосрочни политически цели да омаловажат работата и в действителност да объркват хората, тъй че продължаваме договарянията. Исканията, несъмнено, че огромна част от тях са основателни. Работим по тях “, сподели кметът на София.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР