“Голяма част от информацията в този доклад всъщност беше известна

...
“Голяма част от информацията в този доклад всъщност беше известна
Коментари Харесай

Денков за доклада на „Политико“: Изненада е само скалата, в която се развива схемата за заобикаляне на санкциите

“Голяма част от информацията в този отчет в действителност беше известна и преди този момент. Няма особена изненада с изключение на в скалата, в която се развива цялата тази скица за заобикаляне на глобите. ” Така министър председателят Николай Денков разяснява излезлия по-рано през днешния ден отчет на “Глобъл Уитнес ", основания в София Център за проучване на демокрацията и Центъра за проучване на силата и чистия въздух и представен от уеб страницата " Политико ".

за търговия в страни членки с артикули, създадени от съветски нефт.
Това, което би трябвало и може да се направи, е да се работи съгласно законите, а там, където законите са безсилни - да бъдат надлежно усъвършенствани. Много приказки бяха казани във връзка с дерогацията в България и за какво тя се удължава. Нека да припомня, че дерогацията в действителност се съкратява с концепцията, че последователно би трябвало да се премине към неруски петрол, с цел да сме сигурни, че няма да се окаже на пристанището липсва петрол и оттова не може да работи рафинерията.
В пълномощията на българското държавно управление и към този момент е направено е да се покачат доста налозите, които би трябвало да заплаща " Лукойл ", с цел да може да намалеят свръхпечалбите, които са представени в този материал, сподели още министър председателят.

От една страна да се понижат средствата, които влизат в Руската федерация за водене на войната и от друга, да се усилят средствата, които влизат в българския бюджет ", сподели още Николай Денков.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР