Голяма част от хората търсят промяната, но ги е страх

...
Голяма част от хората търсят промяната, но ги е страх
Коментари Харесай

Красимира Ангелова: Хората търсят промяната, но ги е страх да действат

Голяма част от хората търсят смяната, само че ги е боязън да подхващат някакво деяние. Затова сътворих " Дневника на благодарността “. Чрез ежедневна признателност аз сътворих своя бизнес с менторството и да работя с хора. Това сподели в утринния блок " Добро утро, България " на Радио " Фокус " бизнес менторът и лайф коуч Красимира Ангелова.

По думите ѝ това да си бизнесмен и да си майка на три деца, както е тя, е допустимо, само че човек би трябвало да работи.

" Това пречи на хората, че не работят. Искаш да привлечеш сътрудник в живота си, да създадеш семейство или да започнеш бизнес, само че мислиш отрицателно. То ти манифестираш отрицателното в живота си ", добави Ангелова.

Тя уточни, че би трябвало да има смяна, самообладание и дейности, с цел да има смяна и добави, че огромна част от хората, които идват при мен, към този момент са подготвени за смяната.

" Малката смяна кара мозъка да мисли повече и това на него не му харесва. Трябва ние да управляваме мозъка и мозъка си, а не те нас. Провалите би трябвало да ги одобряваме като уроци. Ако няма неуспех, значи не си тръгнал към смяната. Страхът от неуспех също ни стопира да тръгнем към смяната ", сподели още Красимира Ангелова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР