Голяма част от хората са на мнение, че късметът и

...
Голяма част от хората са на мнение, че късметът и
Коментари Харесай

Нещата, които задължително трябва да имате в дома си, за да привлечете късмета

Голяма част от хората са на мнение, че шансът и благополучието могат да бъдат привлечени в живота. Ако в действителност вярвате в това, наложително е тези 4 неща да участват във вашия дом.

1. Растения в саксия

Можете да подобрите финансовото си положение благодарение на стайни растения. Особено желание се дава на ментата, която е освен гаранция за благоденствие, само че и ще извърши дома ви с прелестен мирис.
 Късметче съгласно зодията за тази седмица, 02-06 АВГУСТ Късметче съгласно зодията за тази седмица, 02-06 АВГУСТ
Овен Светът е книга и който не пътува, чете единствено една и съща страница. Телец Можеш да избягаш от обществото, само че не можеш да избягаш...

Можете да отглеждате и други растения. Най-добре е да поставите саксии с цветя в кухнята.

2. Подправки

В този случай би трябвало да се уверите, че в дома ви има дафинови листа и канела.

Тези подправки имат доста мощна сила, която сигурно ще притегли просперитета и шанса. Не забравяйте да ги добавите и към храната, с цел да увеличите благосъстоянието си.
 4 зодии, които за нищо на света не би трябвало да разчитат на шанса си 4 зодии, които за нищо на света не би трябвало да разчитат на шанса си
Много хора най-малко един път в живота си се оплакват от живота и не виждат даровете, които ориста им дава. А има и такива, които виждат...

3. Фигурка на слон

Слоновете са знак на устойчивост и мъдрост, тъй че даже и дребна дрънкулка слон ще направи живота ви по-лесно. Препоръчително е да намерите място на този украсителен детайл в кухнята.

4. Предмети с кръгла форма

Кръглите неща притеглят парите. Когато си купувате мебели за дома, пробвайте се да избягвате тези с остри ъгли. Това важи и за съдовете за хранене. Квадратните чинии прогонват желанието да се развивате и да измененията живота си към по-добро.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР