Голяма част от американците не одобряват начина, по който президентът

...
Голяма част от американците не одобряват начина, по който президентът
Коментари Харесай

Американците не одобряват поведението на Тръмп

Голяма част от американците не утвърждават метода, по който президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп се е държал по време на срещата с съветския си сътрудник Владимир Путин в Хелзинки, сочи взаимно изследване на вестник The Washington Post и телевизионния канал ABC. Половината от интервюираните не симпатизират на държанието на Тръмп, а 33% го считат да положително.

Аналогична картина се следи измежду американците и във връзка с реакцията на президента Тръмп по време на конференцията, когато става дума за хипотетичната интервенция на Русия на президентските избори през 2016 година Само 29% показват поддръжката си за подозренията на президента, а 56% показват, че не са съгласни с сходно държание.

Друг забавен въпрос към американците е бил това какъв брой надалеч е отишъл Тръмп по повод поддръжката на съветския президент. 40% считат, че републиканецът е отишъл прекомерно надалеч, а 35% считат, че Тръмп е направил всичко вярно. 15% считат, че Тръмп е можел да покаже още по-голяма поддръжка.

В същото време в своя профил в обществената мрежа Twitter Доналд Тръмп упрекна медиите, че са „ принизили” срещата му с Путин. Според американския президент, той е провел една „ великолепна” среща с съветския си сътрудник и счита, че демократичните американски медии се пробват да поднесат всичко в отрицателна светлина.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР