Голяма актриса Стоянка Мутафова бере душа в Правителствена болница, издадоха

...
Голяма актриса Стоянка Мутафова бере душа в Правителствена болница, издадоха
Коментари Харесай

Стоянка Мутафова остава в критично състояние

Голяма актриса Стоянка Мутафова бере душа в Правителствена болница, издадоха осведомени от медицинските среди със здравословното положение на " Госпожа стихийно злополучие ". Дишането на 97-годишната актриса е подкрепено от специфичен уред. Лекарите не се наемат да дават никакви прогнози, само че несъмнено положението ѝ е сериозно.

Стоянка бе призната по неотложност в болничното заведение към средата на октомври, само че повода не беше ясна. Сега наш кореспондент съумя да научи детайлности за положението на Мутафова. Оказа се, че имала сепсис (гнойна зараза на организма), който засегнал и жлъчката. Наложило се актрисата да бъде вкарана за интервенция и да се в профил жлъчката.

Истинско здравно знамение е, че Стоянка издържала интервенцията и съумяла да се разсъни след упойката. Сепсисът също е овладян, което се случва доста рядко и смъртността от това заболяване е извънредно висока. Въпреки всичко това Стоянка продължава да лежи неподвижна към този момент месец в специфична ВИП стая в болничното звено. Специален уред и тръба в устата ѝ оказват помощ да диша и да е към момента измежду нас.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР