Голям удар понесе кечът, след като три бивши звезди на

...
Голям удар понесе кечът, след като три бивши звезди на
Коментари Харесай

Трагедия разтърси кеча! Три бивши звезд издъхнаха в един и същи ден!

Голям удар понесе кечът, откакто три някогашни звезди на кръга починаха в един и същи ден. Става въпрос за Брайън Лоулър, Николай Волков и Брикхаус Браун. Те напуснаха белия свят в неделя надлежно на 46, 70 и 57 години.

Тройната трагична новина потопи в тъга други бойци, както и многото почитатели на развлекателното спортно шоу.

Лоулър е направил опит да се самоубие, откакто е бил задържан в Тенеси поради шофиране под упойващи субстанции. Въпреки че е бил закаран незабавно в болница, той е умрял на другия ден. Лоулър е наследник на различен кечист - Джери Лоулър, и бе прочут с партньорството си със Скот Гарланд. Двамата се състезаваха от псевдонимите Гранд Мастърс Сексей и Скоти Ту Хоти.

Николай Волков бе родом от Хърватия с същинското име Йосип Перузович. Той бе един от най-мразените герои в WWE, където играеше ролята на руснак. Николай е умрял в своя дом в Мериленд след неотдавнашен престой в болница. Засега обаче не се показва повода за гибелта му.

Брикхаус Браун, състезавал се под името Фредерик Сийрайт, бе диагностициран с рак на простатата преди една година. За страдание той не съумя да се пребори с подлото заболяване.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР