Голям срам бра родния първенец Лудогорец в Прищина късно снощи.

...
Голям срам бра родния първенец Лудогорец в Прищина късно снощи.
Коментари Харесай

Лудогорец бе ударен с мокър парцал в Косово

Голям позор бра родния отличник Лудогорец в Прищина късно нощес. Непретенциозният Балкани надви орлите с 2:0 в среща от първия квалификационен кръг на Шампионска лига. Резултатът е законосъобразен, защото разградчани действаха извънредно неенергично по време на целия дуел.

Меритон Кореница реализира за първенеца на Косово секунди преди края на първата част. Второто пък попадение означи Чендрим Зюфа в 54-та минута.

 Снимка 625855

Източник: startphoto.bg

Българският първенец имаш опция поведе още в първите минути на конфликта. Аслак декор Витри получи пространство на границата на наказателното поле, след което отправи изстрел, който мина настрана от вратата.

В 22-та минута последва ужас в защитата на " орлите ". При осъществяване от ъглов удар, десният краен защитник на Балкани Арменд Тачи насочи топката подло към вратата на Серджио Падт, само че стражът резервира успокоение и реагира с добра интервенция.

 Снимка 625856

Източник: startphoto.bg

Въпреки минорното движение на мача, отборът от Косово откри резултата в края на първото полувреме. Играч на Балкани проби отляво, центрира към точката на дузпата, където футболистите на Лудогорец не съумяха да изчистя кълбото, а то попадна в Меритон Кореница чийто удар не остави шансове на Серджио Падт.

Домакините можеха да удвоят задатъка си обезателно след подновяването на играта. Дясното крило Грипши още веднъж изцяло несмущаван навлезе в половината на Лудогорец, принуждавайки вратаря Серджио Падт да прави избавяне.

 Снимка 625854

Източник: startphoto.bg

Първенецът на Косово тотално съкруши упоритостите на Лудогорец в 54-та минута. Един от най-активните в редиците на Балкани центрира от свободен удар към непокрития му съотборника Чендрим Зюфа се оказа непокрит, с цел да може полузащитникът да се разпише с глава за 2:0!

Натискът на Балкани не спря и през втората част. В 62-та минута стражът Серджио Падт отново демонстрира класата си. Халфът Едвин Куч се озова очи в очи с нидерландеца, стреля, но юношата на Аякс ловко парира снаряда му.

 Снимка 625858

Източник: startphoto.bg

Лудогорец нанесе единствения си точен удар чак в 65-та минута. Педро Нереси се извиси над всички, отигравайки топката с глава, което провокира избавяне от страна на Енеа Количи.

Най-чистото състояние за 12-кратните първенци на страната ни бе в 84-та минута.. След изящна композиция, Кирил Десподов излезе на стрелкова позиция и с върха на пръстите плъзна топката около Количи, която за негово злощастие рикошира в страничната греда.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР