Голям спор се води от потребители в социалната мрежа Фейсбук.

...
Голям спор се води от потребители в социалната мрежа Фейсбук.
Коментари Харесай

Лют спор - Ники Кънчев или Билалов! Нарекоха единия сухар, а другия - надценяван

Голям спор се води от консуматори в обществената мрежа Facebook. Той е обвързван с фигурата на водещия предаването " Стани богат ". Мнозина са на мнение, че Ники Кънчев се е справял по-добре от Михаил Билалов. Разбира се, не липсват отзиви и в противоположната посока. Дали е по този начин - всеки явно има свое лично мнение. Сега ви представяме единствено една дребна част от хилядите мнения в обществената мрежа:

- Пак ще мърморя. Защо се постанова водещият да пита " Играем ли? ". Та нали играчът по тази причина е пристигнал. Дразнещо и смешно е. Опитайте да премахнете непотребните изречения, не ни губете времето със словоблудие!

- Върнете Ники Кънчев, този е сухар!

- Някои в действителност ли не харесват Билалов? Как единствено му се сви сърцето на играещия, като Билалов загатна за " Шифърът на Леонардо " и играещият намерения, че става дума за " Мона Лиза ". После го попита за какво не е маркирал Ван Гог и незабавно му сподели правилния отговор.

- Поне 18 пъти по-добър водещ е Билалов. И осанката му, и свриозността му на място и майтапите на място. Ники Кънчев е най-надцененият водещ в историята ни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР