Голям скандал забърка турският министър на отбраната Хюлуси Акар. Един

...
Голям скандал забърка турският министър на отбраната Хюлуси Акар. Един
Коментари Харесай

Първо в Novinite.bg! Турският министър на отбраната поиска анексиране на Варна и Кърджали

Голям скандал забърка турският министър на защитата Хюлуси Акар. Един от най-приближените до Реджеп Ердоган хора намерено и напълно необезпокоявано показва щенията на южната ни съседка да анексира половин България. Висшият политик стори това в своя профил в обществената мрежа Facebook, видя зорко око на Novinite.bg.

Акар си е разрешил да постне карта, на която са изобразени отколешните мечти на турците да си върнат земи, които в миналото са принадлежали на Османската империя, само че за малко. Явно това е задоволителен мотив той да напише под обявата си сбитото:

" Не гледаме към непознати земи, ще си върнем единствено това, което е наше "

Естествено, на картата Турция е обозначена и уголемява владенията си във всички направления, освен към настоящи български територии. Вдъхновен от нашествието в Северна Сирия против ПКК, Хюлуси Акар желае в бъдеще Турция да приобщи към страната градове като Мосул, Ербил, Киркук, Батуми, Солун. Иначе казано - огромни елементи от Сирия, Ирак и Грузия, също и Азербайджан. За да е картинката цялостна - на картата цяла Гърция е в алено - Акар смята, че цялата територия принадлежи на Турция. 

Двата български града, които са изписани на скандалния пост са Варна и Кърджали, в това число и обширните райони към тях, в които влизат регионални центрове като Бургас, Пловдив, Стара Загора, Сандански и други

Novinite.bg с терзание разгласява тази вест, тъй като желанията на турския министър на защитата Хюлуси Акар въобще не са смешка работа. Особено на фона на събитията в последната седмица и вестта от през вчерашния ден, че Съединени американски щати бие паника, тъй като 50 техни нуклеарни бомби се намират под контрола на турските управляващи във воено-въздушната база " Инджирлик " и към границата със Сирия.

Надяваме се, че българските управляващи и Външно министерство ще реагират бързо и съответно на безпочвените и войнствени офанзиви на толкоз авторитетен политик, какъвто е Хюлуси Акар. Неговият пост стои в мрежата от 13 октомври и до момента нито една българска институция не му е обърнала внимание.

Направихме инспекция на страницата, където безумецът Акар е поместил скандалната карта. Facebook адресът е точно негов, следи се и е харесан от съвсем 100 000 души. Над 10 000 турци пък са " лайкнали " обявата с картата и разпалено разясняват, че страната им от дълго време е трябвало да отвоюва изгубените си територии. Както в България, по този начин и в други страни.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР