Голям скандал се развихви във Великобритания след излизането на независим

...
Голям скандал се развихви във Великобритания след излизането на независим
Коментари Харесай

Би Би Си е в центъра на скандал с интервю с принцеса Даяна

Голям скандал се развихви във Англия след излизането на самостоятелен отчет по отношение на изявление с принцеса Даяна, взето от журналиста Мартин Башир за телевизия Би Би Си през 1995 година, оповестиха медиите на Острова.

 

Това е едно от най-известните изявленията на Даяна, гледано от 22.8 млн. фенове, в което тя загатва за връзката на Камила Паркър-Боулс и Чарлз и споделя, че тя самата има връзка с различен мъж.

Според отчета, с цел да накара Даяна да се съгласи на този диалог, Башир си послужил с ловка машинация. Той споделя на брат ѝ Ърл Спенсър, че службите за сигурност са платили на двама души от кралския двор да наблюдават сестра му. За да поддържа думите си, Башир демонстрира и подправени банкови извлечения. Журналистът се извини за подправените документи, но подчерта, че не те са били повода Даяна да се съгласи да беседва.

Въпреки това гневът на кралското семейство се изля върху Би Би Си. Принц Уилям упрекна медията, че поради техните пропуски и непроверена информация параноята на Даяна се нараснала, а отношенията ѝ с Чарлз последователно се влошавали.

Бившият секретар на Даяна Патрик Джефсън сподели, че изявлението " е унищожило дребното останали връзки на принцесата с Бъкингамския замък ". След изявлението Даяна е изгубила ``кралската поддръжка, която я е управлявала и пазела толкоз години``, което ``неизбежно я е направило уязвима за хора, които не са мислели за нейното положително ".

 

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР