Голям скандал разтресе арт средите. Две от най-известните актриси се

...
Голям скандал разтресе арт средите. Две от най-известните актриси се
Коментари Харесай

Аня Пенчева пак любовница на Ламбо

Голям скандал разтресе арт средите. Две от най-известните актриси се хванаха за косите, а повода е мъж. И не какъв да е мъж, а огромният ни артист Стефан Данаилов, твърди "Шоу ". Аня Пенчева и Ирен Кривошиева не могат да се схванат коя да му е държанка. В момента се приготвя нова режисура с работно заглавие „ Актрисата “, в която ще взе участие Стефан Данаилов.

Ожесточени кавги се водили за основната женска роля – любовницата на Ламбо. В последна сметка везната наклонила към Аня Пенчева, което вбесило Кривошиева. Тя не стопира да хвърля огън и жупел по колежката си, потвърждавайки че тя щяла да се оправи по-добре.



Парадоксалното в тази ситуация е, че и двете актриса са били любовници на Данаилов и в действителния живот. Бившата на Сашо Диков изкарала изпепеляващ разказ с българския Ален Делон. „ Връзката ми с този мъж беше загадка единствено за нас двамата. Той беше на 40 години, аз – дребна и неопитна “, разкрива тя. Стефан разкрива в биографичната си книга, че след брачната половинка му Мария, Аня е най-голямата му обич.

„ Нашата история беше същинска, повече от елементарен флирт. Мисля, че и тя имаше същото чувство – за обич. Аня е другата жена, която съм обичал същински. Мери разбра това и го претърпя доста тежко “. А и мен ме измъчваше съвестта: мисълта, че би трябвало да оставиш един човек поради различен, не ми даваше успокоение. След началната еуфория пристигна отрезняването, а в тази фаза започваш да си задаваш доста въпроси. Готов ли си за нов живот? Накъде отиваш? Аня беше мъдро момиче. Поговорихме и се разбрахме. В края на краищата има една прозаична фраза: „ Важно е кой ти пере гащите “, написа той.



Тези самопризнания още повече нараняват Ирен Кривошиева, с която преди време претърпява къс романс, от който се ражда синът им Влади. Ламбо дълго време отхвърля връзка с наследника си, едвам преди десетина години стартира да поддържа връзка с него. Кривошиева постоянно е споделяла, че нейната огромна обич е Стефан и мъчно може да преживее обстоятелството, че не са заживели като щастливо семейство. Докато той я смята за неточност в живота си. Именно Стефан имал последната дума и в идната пиеса. Той настоял да си партнира с Аня Пенчева, вместо с майката на сина му.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР