Голям скандал осуети представянето на новия изпълнителен директор на Ботев

...
Голям скандал осуети представянето на новия изпълнителен директор на Ботев
Коментари Харесай

Фенове изгониха новия изп. шеф на "Ботев"

Голям скандал осуети представянето на новия изпълнителен шеф на " Ботев " (Пд) Тервел Златев. Той трябваше да даде конференция в 18:00 ч., само че не бе позволен до нея от нападателни последователи на тима. Те го посрещнаха наежено. " Как не те е позор да се върнеш след всичко, което направи? ", бе един от първите въпроси към Златев от страна на почитателите. Последваха и още реплики на висок звук, а в един миг се появиха и две полицейски патрулки, с цел да бъде комплициран ред. В последна сметка новият началник на клуба се качи в колата си и отпътува, изпратен от възгласи " Тервел вън! ".

Неговото предопределение беше оповестено от фенското съдружие " ПФК Ботев ", което има мажоритарния пакет от 61% от акциите на клуба, откакто ги получи от досегашния притежател Георги Самуилов. На 21 август следва общо заседание на клуба, което би трябвало да одобри измененията в собствеността.

Тервел Златев поема управителния пост за повторно, след 2014 г., когато притежател на клуба бе Цветан Василев. Тогава обаче, макар скъпата селекция, големия бюджет и наличието на Станимир Стоилов като треньор, " Ботев " приключи на 6-о място. Доста почитатели тогава не одобряваха метода на ръководство на Златев, който напусна през април 2015 година

Сега членът на УС на съдружие " ПФК Ботев " Борис Гиздаков разгласи, че назначението на новия изпълнителен шеф е утвърдено единомислещо от членовете на управата. Той съобщи, че зародилият скандал ще бъде разискван и не изключи опцията Златев да не одобри поста . Пред " Пловдив Дерби " Златев, който в предишното бе шеф на кабинета на президента на БФС Борислав Михайлов, не даде безапелационен отговор дали въпреки всичко ще одобри директорския пост. " Пристигнах на работна среща, инициирана от Георги Самуилов и доказана от Асен Караславов (б.ред. - пълномощник на " Ботев " ). Заедно с представители на сдружението сме изготвили 5-годишен проект за развиването на клуба. Срещата беше работна, с цел да разберем от господин Самуилов, дали той и под каква форма ще взе участие за в бъдеще във финансирането на клуба. Момчетата, които влезнаха въз основата, неизвестно по какъв начин, ми споделиха, че съставляват 90% от публиката на " Ботев " (Пловдив) и обявиха, че не утвърждават наличието ми. Поискаха от мен да дискутираме предходното ми престояване в " Ботев ", към което имаха искания. Отговорих им, че не е това методът, мястото и формата за сходен диалог, пожелахме си здраве и аз потеглих. За мен това беше проведена провокация ", съобщи Тервел Златев.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР