Голям сексскандал разтърси националите по футбол преди приятелския мач с

...
Голям сексскандал разтърси националите по футбол преди приятелския мач с
Коментари Харесай

Николета се пошегува с психоложкита на националите по футбол

Голям сексскандал раздруса националите по футбол преди приятелския мач с Парагвай и европейската подготовка против Чехия тази седмица. Голяма част от футболните половинки не желаят да пускат мъжете си на терапия при секси психоложките на отбора.

Николета Лозанова стартира скрита война с Лили Стефанова и Кети Вандова, които обгрижваха националите до момента в който селекционер беше Красимир Балъков. Николета има връзка с вратаря Ники Михайлов и евентуално се тормози гаджето й да не залитене по някоя от докторките. Силиконката пусна подигравателна обява в Инстаграм, с която се пробва да осмее психоложките, като разгласява тяхна предизвикателна фотография под която написа:

„ Спортните психолози на българския футболен тим”. На другата фотография е показан мъж в спортно облекло, топка и дете, а текстът е: „ Спортните психолози на „ Манчестър Юнайтед”.

Николета е прикрепила и текст към изявленията си “SOS” и емотикон с пляскащо се по челото момиче. Малко по-късно същият пост се появи на страницата на Анита Терзийска, половинка на Тошко Неделев. Пред „ България Днес” една от психоложките Лилия Стефанова реагира остро на нападките на Лозанова.

„ Защо тези нападки идват в този момент? Нашето предпочитание е да продължим да работим с националите. Втрещена съм от тази обява на Николета и не виждам какво тъкмо иронизира. Психолозите би трябвало да са единствено мъже ли? По всички конвенции това е дискриминация и е подсъдно”, съобщи терапевтката.

Тя съобщи, че Николета е почнала да й написа известия в обществените мрежи.

„ Каза, че нашата визия не кореспондирала със заеманата служба. Като стайлинг и обноски, каквото и да значи това. Но всеки знае, че тя е дамата с най-богат футболен опит в България. Само че за разлика от нея ние нямаме полов опит с играчите. Човек без никакво обучение, който непрекъснато се снима гол, да разяснява футбола, логиката на психиката и нас. Това е смешно”, избухна Стефанова.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР