Голям процент от италианците са на мнение, че информацията от

...
Голям процент от италианците са на мнение, че информацията от
Коментари Харесай

Близо половината италианци смятат, че информацията от Украйна се манипулира

Голям % от италианците са на мнение, че информацията от Украйна се манипулира - от страна както на италианските медии, по този начин и на управляващите в Киев, демонстрира допитване, оповестено през днешния ден във в. " Република ", предадоха Франс прес и Българска телеграфна агенция.

Общо 46 на 100 от запитаните считат, че " главната част от информацията в Италия за войната в Украйна е манипулирана и изопачена ", демонстрира изследването, извършено от института " Демос " на 11 и 12 април с присъединяване на над 1000 души по поръчка на италианския ежедневник.

23 % от интервюираните мислят, че " информацията и фрагментите от хипотетични военни закононарушения на съветската войска са режисура на украинското държавно управление ".

Институтът " Демос " е направил разбивка на това приблизително число за страната съгласно политическата ориентировка на запитаните. От нея излиза наяве, че най-подозрителни са последователите на крайнодесните политически обединения.

Сред симпатизантите на крайнодясната партия " Италиански братя ", 60 на 100 от интервюираните считат, че " главната част от информацията за войната в Украйна е манипулирана и изопачена ", а 29 % слагат под подозрение " информацията и фрагментите от от хипотетични военни закононарушения на съветската войска ", които съгласно тях " са режисура на украинското държавно управление ".

При последователите на друга крайнодясна партия - " Лига " на Матео Салвини, тези цифри са надлежно 55 % и 28 %. Сред поддръжниците на левоцентристката Демократическа партия обаче тези индикатори са доста по-ниски - 29 % и 12 %.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР