Голям проблем за хитовото романтично предаване на Би Ти Ви.Култовото

...
Голям проблем за хитовото романтично предаване на Би Ти Ви.Култовото
Коментари Харесай

Култовото риалити "Ергенът" вече не е номер 1 по гледаемост

Голям проблем за хитовото сантиментално предаване на Би Ти Ви.

Култовото риалити " Ергенът " към този момент не е номер 1 по гледаемост. Рейтингът на шоуто, в което девойки се борят за сърцето на един мъж, пада стремглаво с всеки минал епизод. Това сочат данните на пийпълметричната организация ГАРБ, представени от " България Днес ".

В първите 2 сезона на " Ергенът " шоуто бе на върха в дните, в които се излъчва. Само че в този момент конкурентното риалити, което върви по Нова тв - " Хелс китчън ", е по-предпочитано от феновете.

Готвачите от кухнята на началник Виктор Ангелов са много харесвани и желани от феновете. В първите 2 седмици, откогато се излъчват форматите, " Хелс китчън " е съвсем 1/3 по-гледан от " Ергенът ". В него няма такива драми, както в конкурентното шоу. По-динамично е, а това се харесва повече от фена.
Дали повода за ниския рейтинг е слабият каст от девойки, или просто на българина му писва да гледа по какъв начин семпли дами вършат всичко по малкия екран, с цел да се харесат на Ергена, не се знае. Но сигурно има причина за големия спад в интереса към предаването. В обществените мрежи даже потегли слухът, че 4-ти сезон на шоуто може и да няма следващата година.

" Не знам кой ги избира, само че с всеки минал сезон става все по-зле ", разясняват в мрежата.

Малко евентуално е шоуто изцяло да бъде спряно следващата година, разясняват водещи. Възможно е по-скоро да му бъде заменено името, само че не и акцентът. От много време се твърди, че продуцентите обмислят да създадат " Момата " - еквивалент на " Ергенът ", само че мъже да се борят за сърцето на една дама.

В същото време пък " Капките " безапелационно бие конкуренцията и са твърдо номер 1 от всички формати в България. Една от аргументите за това е, че Би Ти Ви взеха решение да не пуснат предаване в първия ден от седмицата, когато по Нова тв вървят имитациите на звездите.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР