Голям пожар в автоморга в Хасково разследва прокуратурата. В събота

...
Голям пожар в автоморга в Хасково разследва прокуратурата. В събота
Коментари Харесай

Прокуратурата разследва голям пожар в Хасково

Голям пожар в автоморга в Хасково проверява прокуратурата. В събота са изгорели над 100 остарели бракувани автомобила за 2 часа, предава Нова тв. Според BTV имало канонада от гърмежи от остарели газови уредби, които стеснали хасковлии.
Районната прокуратура в Хасково стартира следствие по случая. По първични данни има имуществени вреди на забележителна стойност.
По време на пожара в автоморгата е имало служащи и клиенти. Няма потърпевши. Причините за пожара към момента не са ясни.
Сигнал за бедствието е бил подаден към 13.00 ч. в събота. Четири противопожарни екипа се борили с огъня в региона на сточната гара в града - 3 от Хасково и един от Харманли, заяви шефът на регионалната пожарна Николай Вълчев.
Версия:
Според BTV автоморгата в Хасково евентуално е работила нелегално. Обектът е регистриран като пункт за изкупуване на цветни и черни метали, само че все пак са се продавали и елементи, демонстрира следствието досега.
От екоинспекцията ще ревизират от понеделник дали са спазени разрешителните режими.
Пожаро-техническата експертиза ще покаже по какъв начин е зародил, само че първоначаният оглед демонстрира, че евентуално искрата е тръгнала при разфасоване с оксижен на части от коли за продажба.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР