Голям пожар се разрази в 5-звезден хотел в Турция в

...
Голям пожар се разрази в 5-звезден хотел в Турция в
Коментари Харесай

Десетки пострадали в пожар в луксозен хотел на турската Ривиера

Голям пожар се развихри в 5-звезден хотел в Турция в курорта Кемер-Анталия, Това докара до евакуацията на минимум 400 души, предадоха турските медии.

Няма данни за жертви, само че най-малко 14 души са откарани и настанени в болница. Според турските медии към 8:00 ч. сутринта локално време е избухнал пожар в кухнята на хотел в региона на Кемер на Средиземно море.

От приетите в болница четирима са съветски туристи, а останалите са турски жители. Те са потърпевши от дима от пожара, само че са без заплаха за живота.

Пожарникарите извели всички туристи от хотела на безвредно място през външните стълби на хотела.

Запалилата се постройка се намира в селището Гьойнюк, където множеството хотели одобряват туристи целогодишно, съгласно информация на Българска национална телевизия.

Външно министерство няма информация за потърпевши български жители, обявиха от пресцентъра на ведомството за Economic.bg.

Пожарът се е разразил в приземния етаж на хотела. Повиканите пожарни коли пристигнали бързо и огънят е бил овладян относително бързо.

Свидетели описват, че димът обхванал коридорите на всички етажи. Голяма част от почиващите по това време били в трапезарията на закуска и съумели бързо да изскочат на открито.

Започнало е следствие на аргументите за пожара. Според първични данни той е бил провокиран от щета в електрически контакт в приземния етаж на хотела.

Antalya’nın Kemer ilçesinde bulunan 5 yıldızlı bir otelde çıkan yangında 400 tatilci itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi. pic.twitter.com/5OpcsiWgSd
— Az Önce Oldu (@azonceoldu) 29 юли 2017 г.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР