Голям пожар избухна в центъра на Бургас. Инцидентът е възникнал

...
Голям пожар избухна в центъра на Бургас. Инцидентът е възникнал
Коментари Харесай

Първи СНИМКИ от огнения ад до бензиностанция в Бургас

Голям пожар избухна в центъра на Бургас. Инцидентът е зародил в изоставена сграда в региона на някогашната Инфекциозна болница. В рискова непосредственост се намира бензиностанция " Петрол ". По всяка възможност огънят е разпален от клошари, които търсят леговище в необитаемите бараки. На място има три противопожарни автомобила и коли за спешна помощ. Бургаските пожарникари са извели двама индивида от огнената буря до някогашния Отрезвител в Бургас. Спасените са мъж и жена. Веднага откакто огнеборците пристигнали, покривът на изоставената постройка е рухнал, оповестява " Флагман ".



" Проверени са всички места, посочени за свърталища на клошари. Засега няма мъртвец. надяваме се да остане по този начин ", заяви основен контрольор Николай Николаев от пожарната в Бургас. Обитатели на пламналите постройки обаче се съмняват, че вътре е изгорен човек. Те пробвали да изкарат на открито мъж на име Иван, който обаче бил мъчно преносим.



Живеещи в региона пък споделиха, че са чули крясъци на мъж след експлоадиране на пламъците. В момента търсенето и почистване продължава. Пожарът в центъра на Бургас се разраства и стигна до постройките на Онко болничното заведение, където сега има пациенти. Все отново от пожарната твърдят, че за хората вътре няма заплаха. Ако стихията се разрастне огнеборците имат подготвеност да изтеглят хората.





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР