Голям пожар е изпепелил къща във врачанското село Лиляче, пише

...
Голям пожар е изпепелил къща във врачанското село Лиляче, пише
Коментари Харесай

Огнен ад във Врачанско! Голям пожар бушува, има пострадал

Голям пожар е изпепелил къща във врачанското село Лиляче, написа BulNews. Сутринта към 5 часа съседи забелязали, че гори двуетажната къща на ул. „ Елин Пелин “ 12 и неотложно скочили да избавят живеещата там самотна жена. Намерили 80-годишната Христана Колова да лежи под прозорците и бързо я изнесли на пътя. Къщата е изцяло унищожена от стихията, като даже и сега не престават да я гасят.

На мястото на пожара пристигнали, пожарна, полиция и кола за спешна помощ. Спешните медици открили, че старата жена е ранена и незабавно я закарали в болница. Там открили, че бабата е със счупени крайници и голям брой натъртвания, откакто по време на случая скочила от втория етаж на къщата.

Съседи описват, че потърпевшата постоянно правила опити за самоубийство. Давила се е във вир край селото, скачала е в бунар, само че постоянно се намирали спасители и по този начин оставала жива. Поне два пъти е лекувана в психодиспансера във Враца и към момента ходела на контролни прегледи. Има две дъщери, които от дълго време не живеят при нея.

Спасителите от тази заран видели, че кучето Петко още веднъж е отвързано, с цел да не изгори в пожара. И при предходните опити за самоубийство домашният любим бил освобождаван, което съседите поясняват като знак, че и тази нощ дамата е пробвала нов, само че в последния миг е скочила от втория етаж.









Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР