Голям пожар е бушувал във Видинско в петък, съобщиха от

...
Голям пожар е бушувал във Видинско в петък, съобщиха от
Коментари Харесай

Огнен ад! Вятърът раздуха пожар в гараж във Видинско, пламъците обхванаха и 6 сгради

Голям пожар е бушувал във Видинско в петък, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.
В ранния следобяд в резултат на късо съединяване се запалил гараж в село Дражинци. Огънят обаче бил раздухан от мощният вятър, който духал същия ден. Пламъците се разраснали и обхванали прилежащите шест здания.
Свидетели на вилнеещата буря подали сигнал на телефон 112. Пристигналите на мястото огнеборци потушили пламъците. Унищожени обаче били елементи покривни структури на постройките, както и движимости и домашно имущество. За благополучие при случая няма потърпевши хора. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Същия ден огнеборците реагирали и на три сигнала за пожари без материални вреди. Екипите гасили запалени сухи треви и шубраци в землищата на селата Арчар, Протопопинци и Киреево.
В събота пожарникарите гасили запалени сухи треви в землището на Димово и горящ комин на къща във Видин. При двата пожара няма нанесени материални вреди.
На 27 март огнеборците се отзовали на сигнали за запалени сухи треви в Ракитница, в землищата на Градец, Септемврийци и Големаново, запалени боклуци в Кула, и отводнили мазе на жилищна постройка във Видин. Работата им траяла чак до вечерта, защото след 8 часа пламнали сухи треви в землището на Новоселци. Там огънят обхванал и унищожил дървена колиба, избавени били околните три здания.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР