Голям обход на целия пернишки регион готвят близки и приятели

...
Голям обход на целия пернишки регион готвят близки и приятели
Коментари Харесай

БЕЗ СЛЕДА ОТ ЕМО: Готвят огромен обход на Пернишко през уикенда

Голям обход на целия пернишки район готвят близки и другари на изчезналия преди близо 1 месец Емил Боев. Неговите следи се губят от кукерския фестивал " Сурва ", който се организира в края на януари в града и от този момент няма никаква развръзка.

" Все още търсим Емо - ще го вършим всеки уикенд, до момента в който не го намерим ", пишат уредниците на обхода. 

Локацията за събирането в събота е немаркиран паркинг на улица " Физкултурна ", против Историческия музей. 

Необходимата екипировка за всеки доброволец, решил да помогне за издирването, е следната:

Много топли облекла (по опция за ски, както и термобельо, термочорапи) Шапка, шал, ръкавици, обувки за планина, раница за съществени потребности - вода, храна, термос, пауърбанка за телефон, аварийни чорапи, добре зареден телефон - за връзка и GPS, фенер или първенец - добре зареден, щеки за походи. Освен това е целесъобразно да има организиран превоз от или за Перник. 

Хората се образуват на групи по 3,4 индивида, като един от тях се наема да е координатор и единствено той се свързва с диспечерите, и обезпечава че хората с него са налице, и не са изгубени, прибавят още уредниците. 

Ето и дневен график за събота и неделя:

10:00 - начален старт събиране на групи
10:30 - осъществяване оперативка къде ще се обхожда

Паузи се вършат по време на обходите съгласно потребност. Краен час - залязване на слънце и наложително уведомяване на диспечера. 

Авторите на концепцията за обхода молят още да не се потегля без маршрут и екип, тъй като сходни дейности крият доста опасности, в това число отиването в неприятелско място в подозрителен квартал. Освен това молят да не се влиза в необезопасени здания поради риск от контузии, нито в частни дворове на хора без предизвестие. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР