Голям национален конкурс сред българските общини е част от тазгодишното

...
Голям национален конкурс сред българските общини е част от тазгодишното
Коментари Харесай

Нестле за Живей Активно! 2019 дава начало на мащабен конкурс

Голям народен конкурс измежду българските общини е част от тазгодишното издание на най-мащабната инициатива  за уравновесено хранене и деен метод на живот – Нестле за Живей Активно!. Целта е да бъдат стимулира от ден на ден хора от цялата страна да водят деен метод на живот и да се хранят уравновесено, както и да бъдат подкрепени напъните на локалните управляващи в тази посока. В състезанието „ Нестле за Живей Активно! 2019 “ могат да се включат всички общини в страната, които са изпратили своето заявление за присъединяване до 07.06.2019 година

Всяка община, изявила предпочитание да взе участие би трябвало да провежда на 23.06.2019 година особено събитие, отдадено на спорта и уравновесеното хранене в границите на Нестле за Живей Активно!. Участващите общини ще има опция да отпразнуват този ден по най-подходящия за тях метод и дружно с Нестле България да създадат първата крачка към едно по-добро бъдеще за българите. „ Вярваме, че най-важното нещо е хората да се хранят вярно и да водят деен метод на живот. Ако успеем да реализираме това с всеки един от нас, значи сме постигнали най-важната си цел “, показа Нели Ангелова, Директор Комуникации, Нестле Югоизточен пазар.

Като част от уговорката за възстановяване на питателните привички и поощряване на дейния метод на живот на българите Нестле България ще даде спонсорство на един от изпратените общински планове, който да предизвиква придвижването и уравновесеното хранене. Изпратените кандидатури ще бъдат прегледани и оценени по отношение на в началото заложени критерии от особено жури, формирано от представител на Министерство на младежта и спорта, представител на НСОРБ, двама посланици на Нестле за Живей Активно!, както и представител на Нестле България. Класираните на първите три места общини ще имат опция да показват своите планове на място и най-активната община ще получи финансиране на своя план.

Повече информация за събитието и интензивностите може да бъде открита на Фейсбук страницата на Нестле за Живей Активно! и на: http://www.jiveiaktivno.bg/.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР