Голям митинг срещу Джендър идеологията и нейното разпространение в учебните

...
Голям митинг срещу Джендър идеологията и нейното разпространение в учебните
Коментари Харесай

Хиляди варненци излизат срещу джендър идеологията

Голям протест против Джендър идеологията и нейното разпространяване в образователните процеси в България ще се организира на следващия ден, 17 март, от 12 часа пред Катедралата във Варна.
Организатори на събитието са родители от Варна, които образуваха гражданска самодейност против Истанбулската Конвенция.

" Не сме хомофоби, само че и не желаеме да се размътват главите на децата с съмнения и подозрения по отношение на тяхната еднаквост и да се унищожава тяхното възприятие за
сигурност и нормалност ", споделят уредниците.

В последно време се следи наклонност на постъпателно разпространяване на джендър-идеологията у нас. Покрай публичните полемики към ратификацията на Истанбулската Конвенция излязоха на яве редица обстоятелства.

Оказва се, че у нас развиват активност редица НПО-та, които са финансирани от външни фондове и които промотират концепцията, че полът на човек е обществена структура и е въпрос на свободна композиция от разнообразни фактори като полова еднаквост и полово изложение. Биологичния пол се приема за най-маловажен.

Според джендър-идеологията даже половата ориентировка не е главен определящ симптом, а най-важното е едно мъгляво разбиране: джендър-идентичността.

Дори представителите на ЛГБТИ-общността не са предпазени и се усещат комплицирани. Наскоро се организира конференция против джендър-доктрината в Мадрид. Там
участваха 53 организации от 17 страни. На конференцията се изрекоха срещу джендър-идеологията и хора от хомосексуалната общественост ", споделят уредниците на митинга.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР