Голям леден диск с диаметър от почти 100 метра се

...
Голям леден диск с диаметър от почти 100 метра се
Коментари Харесай

Нещо Невиждано Се Появи В Замръзналата Река! Трябва Да Видите Това Видео!

Голям мразовит диск с диаметър от съвсем 100 метра се появи на повърхността на реката, само че макар необикновено вярната си форма, по-невероятно то е, че дискът се върти. Желаещи да снимат явлението не липсваха, а фрагменти и видео от протичащото се бяха показани на всички.

Това събитие е записано в Уестбрук, в американския щат Мейн. А клипът е направена от въздуха благодарение на дрон.

Дискът се върти назад на часовниковата стрелка. Експертите изясняват, че това е естествено, само че доста рядко събитие. В същото време то е извънредно забавно като събитие

Дисковете нормално се образуват в елементи от реки, където водата тече постепенно и тук-там, където се образува ураган. Те всекидневно се образуват при доста ниски температури, написа разкрития.ком.

Това не е първиятт сходен феномен, колкото и да е необикновен. Миналата година поради ниските температури бе формиран ледоход по река Хъдсън в Ню Йорк, а в Канада се образуваха неповторимо красиви скрежни фигури.

Междувременно, в Китай не могат да се похвалят с сходни явления, по тази причина си вършат изкуствени такива. В един от най-студените китайски градове, всекидневно се основават неповторими ледени фигури, по време на фестивала там. Луната не е измежду желаните фигури, само че след интереса на този диск, може да се видят вариации на феномена, основани от човешки ръце.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР