Голям крипто кит, идентифициран като czsamsunsb.eth от компанията за анализ

...
Голям крипто кит, идентифициран като czsamsunsb.eth от компанията за анализ
Коментари Харесай

Етериум кит продава токени за близо $76 милиона

Голям крипто кит, разпознат като " czsamsunsb.eth " от компанията за разбор на веригата Spot On Chain, неотдавна разтовари на борсата Binance впечатляващите 33,000 Етериум (ETH) токена, което се равнява на забележителните $75.74 милиона.

Този ход, протичащ се в интервал на възобновяване на цените на ETH , притегли вниманието на крипто общността, изключително като се има поради историческата наклонност на кита да трансферира ETH към Binance преди пазарни спадове.

Инвеститорите и анализаторите наблюдават от близко обстановката, спекулирайки дали тази забележителна ликвидация предвещава евентуален срив на пазара на Етериум. В неотдавнашната обява на Spot On Chain в платформата X се акцентира решителното деяние на кита – прекачване на 32,930 ETH към Binance, когато цената на токена се равняваше на $2,300.

Забележително е, че тази транзакция подхожда на предходното държание на кита, който трансферира обилни размери ETH към Binance преди забележителни спадове на цените.

Моментът на този ход, съвпадащ с признаците за възобновяване на пазара, провокира опасения измежду търговците и вложителите. Крипто общността в този момент разсъждава върху претекстовете зад това солидно прекачване и дали то алармира за липса на доверие в актуалната траектория на пазара на ETH.

Въпреки че китът към момента държи 12,186 стейкнати ETH, оценени на почти $28.1 милиона, в протокола Lido, остава въпросът дали повече ETH ще бъдат преместени, което евентуално демонстрира липса на религия в настоящото възобновяване.

На фона на нарасналата неустановеност към непосредственото бъдеще на Етериум, пазарните наблюдаващи са нащрек.

Анализаторите поучават пазара да се приготви за евентуална волатилност, като акцентират значимостта на деликатното наблюдаване на моделите на търговия и придвижванията на китовете през идващите дни.  

Крипто запалянковците би трябвало да демонстрират зоркост и да се осведомят за развиването на пазара в действително време. Последиците от такава забележителна ликвидация усилват сложността на динамичния крипто пазар, заради което е неотложно вложителите да приспособяват надлежно своите тактики.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР