Голям гори на гръцкия полуостров Пелопонес. Властите евакуираха жители и

...
Голям гори на гръцкия полуостров Пелопонес. Властите евакуираха жители и
Коментари Харесай

Голям пожар на Пелопонес, евакуират жители и туристи

Голям гори на гръцкия полуостров Пелопонес. Властите изтеглиха поданици и туристи от региона. Няма потърпевши, оповестяват от Гражданска отбрана, представени от БНР.
Мащабна интервенция на противопожарните екипи се пробва да овладее огъня в региона на Мани. Огнената буря доближи до обитаеми места и вилни зони. Евакуираха хора от пет села.
 Екстремна заплаха от пожари в 9 области на страната Екстремна заплаха от пожари в 9 области на страната
Екстремален показател за заплаха от пожари е в действие за територии от 9 области на страната  за неделя, 23 август. Това сочи информация н...
Изпращат известия по телефона на всички в региона да са деликатни и да се подчиняват на управляващите, с цел да се избегнат жертви. Опасен е и гъстият пушек.
Поради мощния вятър, който непрестанно трансформира посоката си, стотиците пожарникари не съумяха да овладеят огъня. Вятърът разпалва още веднъж потушени огнища, изясняват управляващите.
Вече оповестяват, че скоро ще е допустимо в гасенето да се включат хеликоптери. Горят горски масиви в труднопроходима околност и е съвсем невероятно колите на пожарната да доближат до високите места.
Властите са сигурни, че са взети всички ограничения за отбрана живота на хората.
 Пожар гори на територията на община Димитровград Пожар гори на територията на община Димитровград
Пожар гори на територията на община Димитровград. Това оповестиха от пресцентъра на Областна администрация - Хасково във " Facebook ". Запа...
Прокуратурата стартира следствие със подозрение за тенденциозен палеж.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР