Голям гаф допусна една от националните телевизии. От вчера вечерта

...
Голям гаф допусна една от националните телевизии. От вчера вечерта
Коментари Харесай

Нечуван гаф разтърси ефира на Нова! Николаев и Радева чакаха майката на корумпираната Иванчева, но се изложиха…

Голям гаф позволи една от националните малките екрани. От през вчерашния ден вечерта в анонса за утринния блок на Нова телевизия се въртеше известие, че майката на скандалната кметица на “Младост” Десислава Иванчева, ще гостува на Виктор Николаев и Аделина Радева.

Съобщението бе повторено и на уеб страницата на медията. Оказа се обаче, че всичко това е доста звук за нищо, защото въпросната жена не се появи изобщо на екран. Зрителите чакаха да видят родителката на закопчаната кметица към най-гледаното време на предаването, т.е. след 8 часа, само че за тяхна неприятна изненада, тя не се появи.

В анонса обаче продължаваше да стои известието, че гостенката ще бъде в предаването и това известие не бе заменено до края на предаването.



Припомняме, че кметицата на “Младост” Десислава Иванчева бе задържана зрелищно по време на приемане на рушвет. Тя, заместничката й Биляна Петрова и помагачът им Петко Дюлгеров са в ареста по обвиняване, че са взели рушвет в изключително огромни размери, писа Блиц.

Инвеститорът Александър Ваклин упрекна кметицата, че му е поискала 500 000 евро, 70 000 от които бяха открити у нея и у Дюлгеров. Подкупът трябвало да накара Иванчева да придвижи разрешителното на предприемача за градеж. Иванчева отхвърля обвиняванията.  Тя е безапелационна, че не е знаела за парите, открити в колата й, както и че не е разговаряла с Ваклин отвън общината, а при диалозите им обсъждали план за детска площадка.

Това обаче не бе единственият гаф за медията. По време на тематиката за палмовото масло и законодателните помени, до момента в който Виктор Николаев представяше гостите, той позволи неточност като смени попрището на един от тях. Вместо да разгласи, че Димитър Зоров е от Асоциацията на млекопреработвателите, Николаев го прати при месопреработвателите, което наложи гостът да го поправи.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР