Голям е интересът към тазгодишния Маратон на приятелството в Плевен,

...
Голям е интересът към тазгодишния Маратон на приятелството в Плевен,
Коментари Харесай

Голям е интересът към Маратона в Плевен

Голям е ползата към тазгодишния Маратон на другарството в Плевен, който следва тази неделя в регионалния град. Това оповестиха от община Плевен. 290 бегачи от 10 страни са се записали до момента за присъединяване в дългите дистанции на надпреварата. Приемането на електронни поръчки за присъединяване завършва на 16 май. Желаещите да се включат в конкуренцията могат да се запишат и да платят на място таксата за присъединяване и на 18 май до 17.00 часа.

Очаква се в детския маратон и в всеобщия крос да се включат към 200 бегачи, които нормално се записват в последния ден. Участието за тях е гратис. Състезанието ще бъде намерено публично в 8.50 часа на 19 май 2019 година на площад "Възраждане ". В 9.00 часа е стартът за участниците в дисциплините маратон, полумаратон и щафета 2х10 км. В 9.10 часа е началото на детския маратон, който е разграничен на три възрастови групи - 6-7 годишни, 8-9 годишни и 10-12 годишни участници. В 9.30 часа е стартът на всеобщия крос "Аз мога ".

По стратегия в 10.30 часа е награждаването на спечелилите от детския маратон и всеобщия крос. Церемонията по награждаване на спечелилите в полумаратона, маратона и щафетата е в 14.00 часа. Община Плевен е съорганизатор на спортното събитие. За провеждането му със заповед на кмета на Община Плевен на 19 май ще бъде въведена краткотрайна организация на придвижване и на престоя и паркирането наоколо до трасето на маратона, показват от общината.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР