Голям е интересът към бъдещата платформа за електронна търговия чрез

...
Голям е интересът към бъдещата платформа за електронна търговия чрез
Коментари Харесай

Велико Търново отчита интерес към бъдещата платформа за търговия чрез виртуални магазини за занаятчийски продукти

Голям е ползата към бъдещата платформа за електронна търговия посредством виртуални магазини за занаятчийски артикули FairDeal. Това оповестиха от пресцентъра на Община Велико Търново.

Бъдещата цифрова мрежа бе показана във Велико Търново през уикенда, а за задачата бяха проведени профилиран семинар с дискусионна част, както и огромен занаятчийски базар. Събитието бе посетено от десетки занаятчии и производители от България и Румъния, които участваха и в базара.

Цялостната идея за работни процеси на платформата за онлайн търговия, нейните преимущества, съществени модули и функционалности бяха разказани обширно от Павел Христов – началник на план “FairDeal – мрежа платформа за бърза доставка на неповторими занаятчийски артикули в региона на трансграничното съдействие “.

Създаването на новаторската маркетинг система е финансирано по Програма Interreg V-A Румъния-България 2014-2020, предпочитана ос 4 – „ Квалифициращ и приобщаващ район “. Водеща организация по плана е Община Велико Търново, а сътрудници са Асоциация „ Диманш “ (Румъния), Двустранна българо-румънска комерсиална камара (България), Национален спектакъл „ Марин Сореску “ – Крайова (Румъния).

FairDeal е уеб-базирана платформа, която ще бъде налична от всяка точка на света и ще съкрати фрапантно пътя сред производители и консуматори. Голямо преимущество e опцията за интеграцията ѝ с потвърдени търговски портали.

Платформата е замислена като софтуерно приложение - междинно звено, осигуряващо виртуална информация за продуктите и активността на заинтригуваните представители на целевите групи – търговци и занаятчии от трансграничния район.

Взаимодействието сред обичайни форми на промоция, маркетинг и новаторски решения, цели поощряване на предприемачеството, предоставяне на нова тенденция в развиване и повишение успеваемостта на дребния и междинен районен бизнес. Проектът дава повече благоприятни условия за независима претовареност, трудова подвижност и надомна работа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР