Голям брой муниции бяха открити в западната част на Берлин

...
Голям брой муниции бяха открити в западната част на Берлин
Коментари Харесай

Полицията се натъкна на опасна находка край коледен базар в Берлин

Голям брой боеприпаси бяха открити в западната част на Берлин наоколо до провеждащ се коледен базар, написа съветският вестник “Московский Комсомолец “, като се базира на информация, обявена от немското издание Bild Стана ясно, че общият брой на патроните стига до съвсем 200, открити в истински опаковки и поставени в найлонови торбички. Берлинската полиция е отхвърлила изказванието за допустима връзка с терористи или готвен терористичен акт.

„ Често откриваме боеприпаси в Берлин “, обявиха от полицията, като прецизираха, че „ най-вероятно някой е разчиствал мазето си и е намерил нещо, останало от дядо му “, което е решил да изхвърли.

Припомняме: По-рано в Потсдам полицията изтегля различен коледен базар, откакто бе получен сигнал за странна кутия, която най-вероятно е бомба. Впоследствие в нея е открит експлозивен прахуляк, само че по данни на полицията, пакетът с взривното вещество не е бил пратен от терористи, а е опит за бойкот на намираща се в района аптека. В края на предходната година пък в немската столица бе осъществен терористичен атентат, откакто екстремист от „ Ислямска страна “ умъртви 12 души и рани други 50, нахлувайки с камион на коледен базар.

Източник: " Фокус "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР